Eyvah Eyvah 3

Eyvah Eyvah 3
imdb63
2014

* Tartışmasız en kötü "Eyvah Eyvah"
 İlk film iki ikinci film vasat üçüncü ise biraz bunların ekmeğini yeme şeklinde olsa da başarılı bir karakter çıkardığı için devam filmini izleyen sayısı epeyce fazla.

* Film iyi başladı:
- Üüseyin abi Müjgan abla doğuruyomuş! -
- Aangi Müjgan?

* Sanat yönetmenini Üseyin'in evi konusunda ekstra kutlamak lazım, Avlusu ile dört dötlük bir ev bulmuşlar. Trakya insanı kasket'i çok sever. Film'de o çok bariz hissediliyor kostümlerde.

* Oop beyaa, nereye?

* Demet Akbağ Ata'ya çok iyi uyum sağlıyor, çakma Seda Sayan tipi harika
- Bu antika yunan oyunu ile...

* Güldür güldür ekibinden Onur Buldu'dan daha iyi bir performans beklerdim.

* Bayram Berk Badem bebeği tam bir Ata Demirer tipi, çok benziyor. Doğum sırasında sağlıkta şiddet sahnesi içeriyordu, hödö hödöleyecek değilim tabi, dozajında ve komikti üstelik...

* Film Eyvah Eyvah'lar arasında en vasati 40 çöp gücünde.
Eyvah Eyvah ilk filmi hem farklı bir karakter oturtma konusunda çok başarılı bir film de hem de taksi sahnesi ile fenomene dönmüş bir film. Ki Berlin Kaplanı filminde bile aynı taksiciye boyunluk takılarak bir gönderme yapılmıştır bu efsane sekansa!

* Pavyon sahnesi de olmuş dediğim film, "Trakya İnsanın Tanış Çıkma" sahnesi çok gerçekçidir.

* Bu seri türk sinemasının bir gururudur. Samimiyet vardır. Küçük bir kasabada klarnetçi bir adamın hikayesi her bölümde sıcak ve içten bir dille anlatılmıştır. Komedi olarak ilk film diğer filmerde beklentiyi yüksek tutmuştur o kadar.

- Faiz lobisi duydun mu sen,-... o benim işte!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

siktir lan.
serinin önceki başarılarının üstüne ne yapsam gidecek mantığıyla resmen milleti kandırdı ve kazıkladı. Bu kadar aptal romantik olmayın.

Adsız dedi ki...

filmi izleyip, sinirli bir şekilde ekşiye girip bir hışımla buralara çıkıp üstteki yorumu yazdım. lütfen siliniz. film kötüydü. hakarete gerek yoktu.