The Great Wall


The Great Wall
2016
imdb62

* Boşyapıt - Çin Malı - Senaryosuz film...

* EJDERHA'ları, yok la ne ejderhası Roma ordusunu anlatan filmlerden öğrendiğimiz (Shield Wall) yapabilen İguanaları TÜRK diye yutturmuşlar!



Eksi sözlükten harika giydirmeler var filme dair.

"Yine asırlardır birlikte yaşadığı halde doğaüstü yaratıklarla baş edememiş, ne istediklerini çözememiş gerizekalı eski bir uygarlık, o dönemlerde gerçekte kuzey avrupa ormanlarında b.kuyla oynayan sarışın mavi gözlü beyaz adam tarafından kurtarılacak. Ama ne kurtarılmak. Kenan komutan gibi m.n. koyacak ortalığın, Daha aşağısı kurtarmaz. Şarabını içecek, Duvarın dibine işeyecek, Prensesi de s.k.c.k.
* Yaratıklarımız kablosuz ağ işini halletmiş.yakalanan yaratık hemen whatsapp grubundan diğerlerine titreşe titreşe haber veriyor. 
* Ana yaratık'ı öldürürsek hepsi ölür klişesine girmiyorum. Kimi zaman bir ana kimi zaman bir prenses kimi zaman bir kral oluyor bu yaratık. 
* 'Tüh be komutanım anahtar yok ' sahnesi neydi öyle.haha nasıl bir senaryo bu?tamam bizim ikili surların tepesine çıkacak yaratıkları kendi gözleriyle görecek 'vuuu çinli yapıyor' diyecek ve kahramanlık yapıp gözlerine girecek. tamam ama başka bir sebep bulsaydınız ya. komutan mıdır general midir ne ' iyi tamam yukarı gelsin onlar da ' dedi.normalde 'anahtar yok komtanım ehiehi' diyen o herifin askerlik hayatını bitirmesi lazımdı. "


izleme izlettirme


Film de bir kaç estetik sahne de yok değil. Onlardan biri:


Hiç yorum yok: