Kötü Öğretmen


Bad Teacher - Kötü Öğretmen
2011
imdb57

* bir anti kahraman hikayesi
* çok az güldürdü.
"sonunda etiyopya'ya bir tane mutfak yapmışlar"
* Diaz abla olgun güzelliğini sonuna kadar sergilemiş.
* Zengin koca peşinde koşan seksi öğretmeni maksimum ahlaksız şekilde anlatabilmiş film. (iyi bir anti kahraman anlatımı sayesinde bi şekilde Diaz'ın safhında yer alıyorsun, bu filmin tek başarısı)

* Filmin erotik sahneleri var. Diaz, göğüslerini büyüttürmek istiyor, filmin gerilimi bunun üzerine zaten, neyse bunun için göğüs modeline bakıyor doktorda.


Gene para kazanmak için erotik araba yıkama sahnesi de abartı bir show diyebilirim.
Tibır abimiz ile elbise üstü sürtme seksi sahnesi var bir de.

Sakincali düsünceler (1995) Poster* Çocuklara sürekli film izlettiriyor, bunlardan iyi bir lise filmleri listesi çıkarılabilir.
Benim dikkatimi çeken müziği ile gösterilen:
 "Dangerous Minds"  Tehlikeli düşünceler filmi.
imdb61 1995

Bu filmin çıkış noktası olma ihtimali büyük. Çünkü orada da dünya güzeli bir ablamız öğretmenlik yapıyordu ama sanki güzel değilmiş gibi ortalıkta dolaşıyordu. Bu absürtlüğün farkına varmış abi, döktürmüş bu filmi.



Ah Paris (1995) Poster* Bana Forget Paris filminde Billy Crystal'ın okul arkadaşını arayıp:
"Oolm bizim ingilizce hocasının adı neydi, o kadar yalnızım ki mastır konu mankeni arıyorum"
demesini hatırlatan film.

Erkek lisesinde okumuştum. Hababam'ın ilk filmlerindeki gibi. Düğün makyaj'ıyla gelen güzel değil ama vücudumuzdan buharlaşan hormonlar nedeniyle bize melek gibi gelen İngilizce hocamız, bir gün koridor nöbeti tutarken gürültüden dolayı hızla sınıfa girdi.

Hepimiz donlarımıza kadar çıplaktır. Sınıfın en piçi volkan çükünü kapatacak şekilde büzülüp çığlık atınca biz de çığlıklar atmaya başladık. Hoca vınnladı kaçtı tabi ki. Ayakkabı üstü ayna ile iç çamaşırlarına falan bile baktığmız oldu ne yalan söyleyeyim. aha da onu hatırladım bu film yüzünden iyi mi.


Hiç yorum yok: